sterk in staal

Strekmetaal

Een van de kernactiviteiten van ROTO is de productie en ontwikkeling van strekmetaal in staal, RVS en aluminium. Dit strekmetaal wordt gebruikt voor uiteenlopende industriële en architectonische toepassingen. Kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Métal Déployé is gespecialiseerd in strekmetaal en heeft door haar grondige kennis van de markt en voortdurende productinnovatie, een groot assortiment ontwikkeld. Métal Déployé levert strekmetaal in staal, RVS en aluminium in diverse afmetingen, dikten en maaswijdten. Dit strekmetaal wordt gebruikt voor industriële toepassingen in de filterindustrie, (petro)chemische industrie, ruimtevaart, automotive en consumentenmarkt. Voorts wordt strekmetaal geleverd voor diverse toepassingen in de utiliteits- en gevelbouw, zoals bijvoorbeeld plafondsystemen, hekwerken, zonwering en gevelbekleding. Métal Déployé richt zich in toenemende mate op hoogwaardige toepassingen van haar producten in binnen- en buitenland en werkt nauw samen met vooraanstaande architecten.

Meer informatie over strekmetaal is te vinden op de website van Métal Déployé: www.metaldeploye.com

Voor vragen over strekmetaal of het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen met:

Métal Déployé: Vanessa Brossault

T +33 3 80 89 92 14 of mobiel +33 6 85 81 25 29
E v.brossault@metaldeploye.com

In Nederland, Duitsland en Engeland wordt Métal Déployé vertegenwoordigd door haar zusteronderneming Staco en kunt u contact opnemen met:

Staco Nederland: Rob van Haren

T +31 77 474 02 53 
E r.vanharen@stacoroosters.nl

Staco Deutschland: Timo Miller

T +49 21 666 87 61 12 
E t.miller@staco.de

Staco Gratings UK - Neil Saunders

T +44 77 64 23 29 45 
E n.saunders@stacogratings.co.uk