sterk in staal

Chalet Loolaan in Apeldoorn
Chalet Loolaan in Apeldoorn
Chalet Loolaan in Apeldoorn
Chalet Loolaan in Apeldoorn

Chalet Loolaan in Apeldoorn

december 2017 - Op loopafstand van de binnenstad van Apeldoorn is een exclusief appartementengebouw verrezen. Het gebouw dat tussen twee eeuwenoude monumentale woongebouwen staat, ligt op een ruim perceel van circa 2700 m² en grenst aan de achterzijde direct aan het prachtige Spainkbos.

I’M Architecten uit Deventer tekende voor het ontwerp van het gebouw, waarin zich vier luxe appartementen en een penthouse bevinden. De bijzondere architectuur is afgeleid van de mooiste Zwitserse chalets, maar de prachtige moderne balkonhekken geven het gebouw een hedendaagse uitstraling.

Luxe en comfort

Kosten noch moeite zijn gespaard. Onder het gebouw, grotendeels ondergronds, bevindt zich een parkeergarage met voor ieder appartement twee grote parkeerplaatsen en een berging. De appartementen zijn zeer ruim van opzet en zijn door de kopers zelf ingedeeld. De hoge plafonds en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval waardoor de ruimten nog groter lijken. En natuurlijk heeft ieder appartement een grote buitenruimte.

Aparte balkonhekwerken

Ten Have Metaalwerken uit Apeldoorn heeft in opdracht van Nikkels Bouwbedrijf de prachtige stalen balkonhekwerken in modern Zwitserse stijl geproduceerd en gemonteerd. Rotocoat heeft deze balkonhekwerken thermisch verzinkt en daarna tweelaags gepoedercoat in de kleur RAL 7038 Oxyplast.

In totaal heeft Rotocoat voor dit project 24,5 ton staal thermisch verzinkt en 551 m2 verzinkt staal van een poedercoating voorzien. Zo kunnen de bewoners van dit luxe appartementengebouw duurzaam genieten van hun buitenterras.

> Naar nieuwsoverzicht