sterk in staal

Verkoop van Métal Déployé
Verkoop van Métal Déployé
Verkoop van Métal Déployé
Verkoop van Métal Déployé

Verkoop van Métal Déployé

mei 2019 - Het zelf produceren van strekmetaal past niet langer in de strategie van ROTO. Daarom heeft ROTO besloten haar bedrijf Métal Déployé in Montbard, Frankrijk, te verkopen. In goed overleg met de directie van Métal Déployé is ROTO op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar en heeft die gevonden in Groupe Drouault Industries. Deze groep bestaat uit bedrijven die zijn gespecialiseerd in onder andere de productie, engineering en verkoop van geperforeerd metaal voor de industrie, bouw en architectuur.

Strekmetaal en geperforeerd metaal vullen elkaar naadloos aan en passen in de strategie van Drouault. ROTO is dan ook verheugd u te kunnen melden dat de aandelen van Métal Déployé met ingang van 27 mei 2019 aan Groupe Drouault Industries zijn verkocht en Métal Déployé haar positieve ontwikkeling op de architectonische markt kan voortzetten.

Ondanks dat ROTO zelf geen strekmetaal meer produceert, blijft ROTO via Staco wel strekmetaal verkopen. Door de voortzetting van de samenwerking met Métal Déployé is levering van strekmetaal, ook in de toekomst, gewaarborgd.

> Naar nieuwsoverzicht