sterk in staal

Nieuws Métal Déployé

Blackpearl

juni 2018 - “Door de gebogen panelen met strekmetaal, ziet de driehoekige punt van het gebouw eruit als de achtersteven van een zeilschip dat zo weg kan varen.”

> Lees verder

Goudgeel strekmetaal

januari 2018 - In Aubervilliers, ten noorden van Parijs, is een nieuwe wijk in ontwikkeling. Op een braakliggend terrein van ruim 6.000 m2 wordt een woonwijk met 800 woningen, openbare voorzieningen, winkels en groene ruimtes gerealiseerd. De nieuwe school “Chemin Vert” is het eerste gebouw van

> Lees verder

Sportpaviljoen Fletiomare-Oost

december 2017 - “Na anderhalf jaar in een bouwput te hebben gezeten, hebben we nu een hartstikke mooi en transparant sportpaviljoen waar alle drie de verenigingen blij mee zijn!”

> Lees verder

Forum wint prestigieuze Franse architectuurprijs!

maart 2017 - Architect Manuelle Gautrand heeft met het Forum gebouw in St. Louis de Franse Archi Design Club architectuurprijs in de categorie Cultuur - Concertzalen gewonnen.

> Lees verder

Forum: puzzel van strekmetaal

januari 2017 - Het Forum gebouw in St. Louis (Frankrijk), gelegen in de grensregio en onderdeel van de agglomeratie van het Zwitserse Bazel, is een multifunctioneel gebouw voor sportieve en culturele evenementen. Het gebouw van 5.713 m2 is opgebouwd uit 13 verschillende vormen die als een puzze

> Lees verder