sterk in staal

Nieuws Métal Déployé

Forum wint prestigieuze Franse architectuurprijs!

maart 2017 - Architect Manuelle Gautrand heeft met het Forum gebouw in St. Louis de Franse Archi Design Club architectuurprijs in de categorie Cultuur - Concertzalen gewonnen.

> Lees verder

Forum: puzzel van strekmetaal

januari 2017 - Het Forum gebouw in St. Louis (Frankrijk), gelegen in de grensregio en onderdeel van de agglomeratie van het Zwitserse Bazel, is een multifunctioneel gebouw voor sportieve en culturele evenementen. Het gebouw van 5.713 m2 is opgebouwd uit 13 verschillende vormen die als een puzze

> Lees verder

Schone lucht mooi verpakt

juli 2016 - De A86 in Frankrijk is de tweede snelwegring rond Parijs en wordt soms ook wel de "Paris super-périphérique” genoemd. Bij Nogent-sur-Marne gaat de A86 met een ruim 2 km lange tunnel onder de rivier de Marne door.

> Lees verder

Strekmetaal voor industriële uitstraling HDE 17

januari 2016 - HDE 17 is een bedrijfsverzamelgebouw voor startups in de agri-foodsector in La Rochelle, Frankrijk. Het gebouw ligt in de Zone Technocéan, een industrieel gebied in de buurt van de haven dat in ontwikkeling is.

> Lees verder

Bengerdshallen, Ringsted

september 2015 - Op de Campus van Ringsted, een plaats ten zuiden van Kopenhagen (Denemarken), liggen een aantal scholen bij elkaar: het Ringsted Gymnasium, het Zealand Business College (middelbaar beroepsonderwijs) en het VUC, een educatief centrum voor volwassenenonderwijs. De scholen maken all

> Lees verder