sterk in staal

Nieuws Staco

Cradle-to-cradle standaard, ook in de wereld van de roosters?

september 2017 - Duurzaamheid is één van de kernwaarden van Staco. Bedrijven worden steeds meer beoordeeld op duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Veel producenten kiezen er daarom tegenwoordig steeds vaker voor om materialen te gebruiken die recyclebaar en duurzaam zijn.

> Lees verder

Koninklijke allure

juli 2017 - Op donderdag 6 april 2017 is de energieneutrale Koningin Máximaburg officieel geopend. Met deze nieuwe brug wil de gemeente Alphen aan den Rijn de leefbaarheid, verkeersveiligheid en bereikbaarheid verbeteren.

> Lees verder

Fietsersbrug Gasmeterlaan Gent BE

juni 2017 - Eind 2016 werd de bouw van een nieuwe fietsonderdoorgang aan de Nieuwevaartbrug in Gent opgeleverd. Voor deze staalconstructie produceerde Staco, in opdracht van WP Steel, 215m² artdeck roosters met grijze granulaatvulling.

> Lees verder

Geslaagde avondsessie bij Rotocoat Dieren

mei 2017 - Woensdag 10 mei organiseerde Bouwen met Staal bij Rotocoat in Dieren een avondsessie voor directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, lascoördinatoren en staalconstructeurs.

> Lees verder

Forum wint prestigieuze Franse architectuurprijs!

maart 2017 - Architect Manuelle Gautrand heeft met het Forum gebouw in St. Louis de Franse Archi Design Club architectuurprijs in de categorie Cultuur - Concertzalen gewonnen.

> Lees verder