sterk in staal

Nieuws Staco

Nederlandse trappen fabrikanten (NTF) op bezoek bij Staco Nederland.

december 2017 - Donderdag 23 november hebben de leden van de NTF een bezoek gebracht aan onze locatie in Reuver.

> Lees verder

Staco Nederland kijkt naar de toekomst

november 2017 - Staco is reeds vele jaren actief in de roosterwereld, eerst onder de naam Arco en vanaf 2008 onder de naam Staco. In de begin jaren stond Staco vooral bekend om het leveren van roostervloeren en traptreden en de laatste jaren richt Staco zich steeds meer op gevelroosters, lamelle

> Lees verder

Cradle-to-cradle standaard, ook in de wereld van de roosters?

september 2017 - Duurzaamheid is één van de kernwaarden van Staco. Bedrijven worden steeds meer beoordeeld op duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Veel producenten kiezen er daarom tegenwoordig steeds vaker voor om materialen te gebruiken die recyclebaar en duurzaam zijn.

> Lees verder

Koninklijke allure

juli 2017 - Op donderdag 6 april 2017 is de energieneutrale Koningin Máximaburg officieel geopend. Met deze nieuwe brug wil de gemeente Alphen aan den Rijn de leefbaarheid, verkeersveiligheid en bereikbaarheid verbeteren.

> Lees verder

Fietsersbrug Gasmeterlaan Gent BE

juni 2017 - Eind 2016 werd de bouw van een nieuwe fietsonderdoorgang aan de Nieuwevaartbrug in Gent opgeleverd. Voor deze staalconstructie produceerde Staco, in opdracht van WP Steel, 215m² artdeck roosters met grijze granulaatvulling.

> Lees verder